Te koop


Zeefdruk Dansende Dames 'blauw'

50 x 70 cm | Oplage 25 stuks | 2016

€ 125.00 incl 6% btw (excl passe-partout en lijst)

Deze zeefdruk 'Blauw' maakt deel uit van het kunstproject ´Dansende Dames´ en komt in een oplage van 25 stuks. Ze zijn genummerd en handgesigneerd door Zus van Zand.

Optioneel: deze zeefdruk is met pass-partout en lijst te koop voor € 250.00 incl 6% btw. Levering vindt plaats op afspraak.

Aankopen

De zeefdruk ´blauw´ is te bestellen door een mail te sturen naar info[at]f-irma[.]nl. Vermeld duidelijk je naam, emailadres en bezorg- en factuuradres. Als we alle gegevens correct hebben ontvangen, krijg je van ons een factuur. Na ontvangst van de betaling krijg je de zeefdruk binnen 2 werkdagen verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Houd rekening met de verzendkosten. Ophalen in Utrecht kan ook.

Ander werk in de serie ´Dansende Dames´Verzendkosten

10 euro. De zeefdruk komt in een koker en wordt met de pakketdienst van post.nl bezorgd, inclusief Track & Trace.

Betaling

De zeefdruk wordt eerst verstuurd als de betaling is ontvangen.

Intellectueel eigendom

Zus van Zand heeft/behoudt alle rechten van intellectuele eigendom die op het ontwerp rusten of gevestigd kunnen worden. zonder toestemming van Zus van Zand mogen geen reproducties van ontwerpen van haar werk gemaakt worden.

Garantie

De zeefdruk kan iets afwijken van het voorbeeld op deze pagina, want elke zeefdruk is een uniek werk. Zie verder de algemene voorwaarden.