Tentoonstellingen in 2018

2 maart 2018

2017 was een succesvol expositiejaar met een primeur van de Dansende Dames op de Kunstschouw in Zeeland en de aanvang van een mooie relatie met Land en Beeld in Asperen. Ook werd vorig jaar de basis gelegd voor op stapel zijnde tentoonstellingen waaronder die op de Keukenhof en bij Expositie Beeldschoon in De Pol (kop van Overijssel).

Meimaand – expositiemaand
De tentoonstelling op de Keukenhof start op 22 maart en loopt tot en met zondag 13 mei (Moederdag). Op Hemelvaartsdag (10 mei) start KunstKijk in Goeree Overflakkee. Een vierdaagse tentoonstelling waar Zus van Zand aan meedoet op de locatie van de camping De Grevelingen. Op 12 mei start de expositie Beeldschoon in de Pol. Deze tentoonstelling duurt tot en met 17 juni. Tussendoor kan men haar werk bekijken bij Land en Beeld, een beeldententoonstelling in Asperen.

Nieuw werk
Zus van Zand werkt momenteel aan nieuwe beelden uit de serie Dansende Dames. “Voor De Pol maak ik drie beelden die weer iets groter zijn dan die, die in Keukenhof staan”, vertelt de kunstenares. Tegelijkertijd werkt ze aan een serie kleine beeldjes die tentoongesteld zullen worden bij onder andere de KunstKijk op Goeree Overflakkee en de Zomersymfonie in Dordrecht.

Voetenproject
Verder wil de kunstenares dit jaar haar ideeën voor haar voetenproject uitwerken. Dit project is ook weer ontstaan uit haar modeltekeningen. “Voor mijn modelteken studie naar voeten vroeg ik iedereen in mijn omgeving foto’s te sturen van hun blote voeten”, legt Zus uit. “Al tekenend ontstond het idee voor voeten aan een waslijn. Ik zie het al helemaal voor me.”

Facebook events
Op Facebook post Zus van Zand regelmatig over haar belevenissen. Ook vind je op haar pagina alle evenementen. We vinden het leuk als je haar volgt!

Utrechtse kunstenares Zus van Zand doet mee met grote internationale 
            kunstmanifestatie Kunstschouw

Utrechtse kunstenares Zus van Zand doet mee met grote 
             internationale kunstmanifestatie Kunstschouw

Doneer nu

Perscontact
via firma: 06 17 23 23 90
Wil je op de hoogte blijven van het nieuws van en over Zus van Zand? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!