Kunstseizoen
2023 geopend!

29 maart 2023

Millinger Theetuin, open vanaf 18 maart
Voor de Millinger Theetuin heeft Trudy Willems weer een tiental kunstenaars uitgenodigd voor dit inspirerende tuinparadijs aan de Waal. Kom kijken naar de bouwsels van Harry de Leeuw, de "gebroken kunst" van Ruth Korthof, de inspirerende hoofden van Veerle van Esser, de betoverende waterlelies van Else Ringnalda, én natuurlijk een paar poses van Zus van Zand.

KunstRondje - locatie museum Vledder, vanaf 1 april 2023
Jaarlijks organiseren Ton en Ria Rietveld van Galerie ‘Beeldschoon’ een kunstroute langs Weldadig Oorden in de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel. Een van oorden is museum Vledder. In de tuin is een expositie ingericht met zes kunstenaars. Zus van Zand toont twee nieuwe beelden in de serie 'Dansers'.

Galerie 'Beeldschoon', op afspraak
Galerie Beeldschoon is zelf ook onderdeel van het KunstRondje en presenteert in de eigen galerie met beeldentuin werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Een bezoek is echter alleen mogelijk op afspraak, maar doe dat vooral want de moeite waard. Zeker in combinatie met een fietstocht langs andere locaties die deelnemen.

OOkunst in Kortemark (B), mei 2023
Tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend doet Zus van Zand op uitnodiging mee aan deze kunstroute in België. Ze toont er nieuw werk en is op gezette tijden ook zelf aanwezig voor een inleiding.

Atelierbezoek
Buiten de tentoonstellingen om is het atelier van Zus van Zand te bezoeken. Bel (06 17 23 23 90) of mail haar wel even voor het maken van een afspraak.

We zien je graag!

Nieuws: SBS6 in Tuinen Mien Ruys

Nieuws: SBS6 in Tuinen Mien Ruys