Nieuw atelier

4 januari 2019

Aan de rand van Dedemsvaart ligt op een verscholen plekje het nieuwe atelier van kunstenares Zus van Zand. Daar tekent en ontwerpt ze beelden van staal. In de werkplaats achter het landhuisje last ze klein werk. In de tuin, zo’n 3500 m2 groot, exposeert ze haar werk. De tuin is tevens depot voor haar grote werk. Zus van Zand organiseert, al dan niet samen met andere beeldend kunstenaars, ook regelmatig tentoonstellingen. Het atelier van Zus van Zand is op afspraak te bezoeken.

Beeldwerk
Centraal in het werk van Zus van Zand staat het tekenen naar model. Daaruit haalt ze de inspiratie voor het maken van ander werk. Zoals de beelden van staal. Dat werk is onder andere te zien in De Pol (kop van Overijssel), Land en Beeld in Asperen en is tentoongesteld op Keukenhof.

Dagje ‘hei’ in Dedemsvaart
Een dagje uit je comfort zone treden voor verdere teambuilding of het ontwikkelen van nieuwe strategieën en concepten. Het atelier van Zus van Zand staat open voor teams die op een creatieve plek willen verdiepen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van teams weet de kunstenares te inspireren om zaken vanuit een ander perspectief te belichten en vorm te geven. Zus van Zand is agile gecertificeerd.

Neem gerust contact met haar op voor meer informatie via 06 17 23 23 90.

Nieuws: Dedemsvaart

Nieuws: Dedemsvaart