Corona zet streep door tentoonstelling

17 maart 2020

Dit jaar zou Zus van Zand voor de derde keer deelnemen met de beeldententoonstelling in Keukenhof. Op 16 maart zou ze de nieuwe POSES die ze speciaal voor Keukenhof heeft gemaakt, plaatsen. Zou, want de vrijdag ervoor kwam het bericht dat al werd verwacht: Keukenhof kan niet open door het coronavirus. Wanneer wel, dat was nog niet duidelijk.

Angeda 2020
De Keukenhof was de eerste in een reeks van tentoonstellingen in 2020. De beeldentuinen Mariënheem en Expositie Beeldschoon bij De Pol staan op het programma. Evenals de tiendaagse Kunstschouw op het Zeeuwse Schouwen Duiveland in juni. Om daarna terug te reizen naar Dedemsvaart voor een tentoonstelling in de Tuinen van Mien Ruys.

In eigen beeldentuin
Of COVID-19 ook een streep zet door komende tentoonstelling, daarvoor is het nu nog te vroeg om antwoord op te geven. Wel gaat Zus van Zand gewoon door met het maken van nieuw werk. Dat nieuwe werk is – op afspraak – te zien in de eigen beeldentuin en het atelier van de kunstenares in Dedemsvaart. Zus van Zand houdt daarbij rekening met de RIVM-richtlijnen en advies van de Overheid.

Zomerexpositie
Laten we echter hopen dat het coronavirus snel onder controle komt en we de draad van het normale leven weerkunnen oppakken. Houd voor meer informatie ook de sites van de (beelden-)tuinen en kunstmanifestatie in Zeeland ook in de gaten. Tot ziens in Dedemsvaart of elders!


Nieuws: Dedemsvaart

Nieuws: Dedemsvaart

Nieuws: Dedemsvaart

Nieuws: Dedemsvaart