Cursus /workshop Modeltekenen

najaar 2019 / voorjaar 2020

Wie naar model kan tekenen, kan alles tekenen. Vanuit deze opvatting organiseert Zus van Zand workshops en cursussen 'Modeltekenen'.

Over de workshop
In de workshop van 2,5 uur tekenen we naar model. We doen korte standen, varierend van 3 tot 15 minuten. Desgewenst beginnen we met een reeks standen van 1 minuut om lekker los te komen. Je mag je eigen materiaal meenemen, maar er zijn ook houtskool en potloden aanwezig. Na een uur nemen we pauze. Ik zorg koffie en thee met wat lekkers. Aan het eind van de workshop bekijken we elkaars werk.

Praktische informatie
De workshop vindt plaats in het atelier van Zus van Zand in Dedemsvaart. De kosten zijn 25 euro. Dit is inclusief het genoemde materiaal, het model en de versnaperingen. We tekenen op dinsdagavond van 19.30 tot 10.00 uur of op woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Teken je liever op een andere moment, laat het me weten. Dan proberen we voor dat tijdstip voldoende deelnemers te vinden. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelnemers.Geef je via het contactformulier. De workshop 'Modeltekenen' kan ook ingekocht worden. Neem contact met mij op voor een workshop op maat.

Over de cursus
In de cursus leer je tekenen naar waarneming. Je leert goed te kijken en weer te geven wat je ziet. Je maakt kennis met verschillende materialen waaronder houtskool, acrylverf en inkt. Om de beurt staan we zelf model (gekleed). De laatste bijeenkomst werken we met een professioneel (naakt)model. Na een uur nemen we pauze. Ik zorg voor de koffie en thee met wat lekkers. Aan het eind van elke bijeenkomst bekijken we elkaars werk.

Praktische informatie
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten op maandagavond 19.30 tot 22.00 uur en vindt plaats in het atelier van Zus van Zand in Dedemsvaart. Maximaal zes personen kunnen deelnemen. De kosten zijn 115,00 euro. Dit is inclusief materiaal, papier en het model voor de laatste bijeenkomst.

Aanmelden
Doe mee en meld je aan voor de workshop en/of cursus 'Modeltekenen' via een berichtje of bel naar 06 17 23 23 90. Ik hoor graag!

workshop modeltekenencursus modeltekenen